Nogomet GLAVA JOŠ U PIJESKU

Budući izbornik Štimac i dalje suspendiran

Na 15. redovnoj sjednici Izvršnog odbora HNS-a govorilo se o licenciranju klubova, pripremi za skupštinu saveza i pripremama reprezentacije za Euro

Više pažnje od svoga navedenoga izazvala je odluka IO-a da se ukine suspenzija županijskom podsavezu Dubrovačko-neretvanske županije. No, suspenzije koje su donesene u proljeće 2011, a odnose se na sve one 'ilegalne' skupštinare zasad nisu ukinute.

'Suspenzije koja je donijela skupština i dalje su važeće, te ih ukinuti može samo ista. Odnosno skupština saveza koja bi se trebala održati 5. srpnja', objasnio je Srebrić te potvrdio da se suspenzija odnosi i na najizglednijeg kandidata za idućeg izbornika, Igora Štimca. O njegovu mogućem imenovanju za Bilićeva nasljednika tijekom ove sjednice nije bilo ni riječi.

'O Bilićevom nasljedniku, ako to uopće dođe na dnevni red, razgovarat ćemo na sljedećoj sjednici IO-a, za dva tjedna,' završio je Srebrić.

Na današnjoj sjednici tek se kao činjenica spomenula odlazak Slavena Bilića i njegovog stručnog stožera, a prema Srebrićevim riječima, u savezu zbog toga uopće nisu zabrinuti jer sigurni su da će Bilić s pomoćnicima učiniti sve kako bi i pripreme i prezentacija na Euru bile na visokom nivou.193448,193427,192856,192618
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku