ŠOPING U DORTMUNDU

Ranjeni Ferguson traži tri njemačka prvaka

14.05.2012 u 11:09

Bionic
Reading

Menadžer Manchester Uniteda, sir Alex Ferguson nije zainteresiran samo za jednog, već trojicu nogometaša Borussije Dortmund u ljetnom prijelaznom roku

Nakon što je u subotu u Berlinu pratio finale DFB pokala protiv Bayerna, Daily Mail otkriva kako u središtu pozornosti legendarnog škotskog trenera nije bio samo japanski veznjak Kagawa. Naime, bili su to i poljski napadač Robert Lewandowski i njemački branič Mats Hummels, a Daily Mail navodi kako je Ferguson, koji nakon bolnog gubitka naslova prvaka kreće u rekonstrukciju Uniteda, za njih u paketu spreman potrošiti do 50 milijuna funti.

Lewandowskom, koji je u finalu DFB pokala zabio hat-trick, ugovor s Borussijom istječe u ljeto 2014. godine, ali njegov agent Maik Barthel ističe da nema namjeru potpisati produljenje.

'Ponuda Dortmunda nije dovoljna i mogu potvrditi interes Manchester Uniteda', kaže Barthel, a i Hermann Hummels, otac i agent Borussijinog stopera, potvrdio je Unitedov interes.

No prema riječima Borussijinog predsjednika Hans-Joachima Watzkea, klub sa Signal Iduna Parka i dvostruki uzastopni njemački prvak nema namjere prodavati svoje igrače izuzev Kagawe:

'Očekujemo da Kagawa ode, ali nikakav iznos neće nas uvjeriti da prodamo ostale.'

Kagawa je najbliže unosnom transferu
Lewandowski nosi ofenzivne ambicije njemačkih prvaka
Hummels je gotovo siguran član udarne postave Elfa na Euru