SUPRUGA ODLUČUJE

Gattuso: Karijeru želim završiti u Glasgow Rangersu

12.05.2012 u 21:51

Bionic
Reading

Talijanski vezni nogometaš Gennaro Gattuso (34), koji na kraju ove sezone napušta Milan, priznao je da bi volio karijeru završiti u svome nekadašnjem klubu - Glasgow Rangersu

Gattuso je u sezoni 1997/98. igrao za najtrofejniji škotski klub, a ta mu je godina očito ostala u jako lijepoj uspomeni. No, o povratku na Ibrox će na koncu ipak odlučivati Gattusova supruga Monica Romano, Škotlanđanka talijanskog porijekla.

'Moram razgovarati sa suprugom, ona odlučuje, ali moram reći da je moj san povratak u Rangers iako je klub u velikoj krizi, u stečaju. No, igrao sam tamo kad sam bio nepoznat igrač i napredovao sam, a sada bih želio odraditi tamo još jednu sezonu', iskren je bio Gattuso

Bivši talijanski reprezentativac u Rangers došao je iz Perugie u kojoj je i započeo karijeru. Nakon sezone u Škotskoj, prešao je u Salernitanu iz koje je 1999. otišao u Milan i ostao do danas.

'Bilo je to sjajno razdoblje, 13 godina nije beznačajno. Poseban je osjećaj kad odjenete dres o kojem ste sanjali još kao dječak. No, život ide dalje. Još uvijek želim igrati, nisam gotov kao nogometaš', zaključio je Gattuso.