Nogomet MARKOVIĆ 'BIVŠI'

Nešto se kuha - Šuker tražio predah do utorka

  • Autor: S. Škrlec
  • 12.5.2012 20:08:01
  • 12.5.2012 19:50:16

Nakon promocije pehara u Kijevu, Davor Šuker vratio se u hrvatsku zbilju koja trenutno domaćem nogometu ne nudi neku preveliku perspektivu. Kako je naglasio, želi pomoći, ali ne želi ništa prejudicirati

Ako je suditi prema najavama po medijima, ali i zbivanjima unutar samog nogometnog miljea, u utorak bi se mogla dogoditi očekivana smjena. Naime, Vlatko Marković bi na sjednici Izvršnog odbora HNS-a mogao sazvati izbornu skupštinu, nakon koje bi čelno mjesto saveza preuzeo - legendarni strijelac Davor Šuker. To znači da bi na Euro u Poljsku i Ukrajinu putovao kao predsjednik saveza.

Međutim, Šuker, koji se u subotu priključio bivšim Dinamovim igračima u obilježavanju 30. obljetnice od povijesnog naslova 1982. godine, nije želio ništa najavljivati:

'Čekamo utorak. Znate da smo uvijek smo bili otvoreni. Naravno da treba do kraja pomoći hrvatskom nogometu, dolazi Euro i treba razmišljati o budućnosti. Nadamo se samo da će sve završiti civilizirano i ljudski.'

Teško je očekivati civiliziran rasplet nakon svega što smo se nagledali posljednje dvije godine bitke za vlas u HNS-u.

'Zaista bih zamolio vas, sedmu silu, da pričekate trenutak koji će doći, ne možemo pričati o nečemu što će biti za pet dana. Pričekajte utorak oko 11, 12 sati. Kada me pitate za buduće poteze, mogu reći samo da se nadam da ćemo uspjeti vratiti nogomet na prave staze', rekao je Šuker.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku