tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+14
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+13
Split
+16
Dubrovnik
+15

VRIJEDI POGLEDATI

Spektakl u Japanu - gol sa 60 metara, luda proslava....

Iako je japanska nogometna liga po kvaliteti daleko od europskih, potezi koji se mogu vidjeti na Dalekom istoku zavrijeđuju pažnju

Datum objave:
12.5.2012 15:08

Zadnja izmjena:
12.5.2012 15:23

Japansko nogometno prvenstvo tek je u početnoj fazi i odigrano je 11 kola. Trenutačno trećeplasirana momčad, Sanfrecce Hiroshima u posljednjem je kolu ugostila momčad Marinos iz Yokohame, a iako ih dijeli dijeli šest mjesta na tablici te do te utakmice šest bodova, gosti su na kraju slavili rezultatom 3:1.

Naravno, nama utakmica ne bi bila posebno zanimljiva da nismo vidjeli prekrasan pgodak Toshihira Aoyame kojim su domaćini poveli već u šestoj minuti dvoboja, zatim veselu proslavu domaćina, a potom i veliki preokret gostiju.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr