MORAJU DOBITI FULHAM

Modrić i 'spursi' u zadnjem kolu spašavaju sezonu?

12.05.2012 u 13:17

Bionic
Reading

Puno je neizvjesnosti u engleskom Premiershipu - vode se bitke za naslov prvaka, za mjesta koja vode u ligu prvaka ali i tko će ispasti iz elitnog razreda, Svje mjesto traži i Tottenham naših Modrića i Kranjčara

'Nedjeljni londonski derbi protiv Fulhama za nas je utakmica od iznimno velikog značaja. Očekujemo težak posao za nas, kao i uvijek protiv Fulhama', najavio je susret posljednjeg, 38. kola Premiershipa na White Hart Laneu Tottenhamov hrvatski reprezentativac Luka Modrić

Tottenham bi s pobjedom zacementirao četvrto mjesto, koje bi mu osiguralo kvalifikacije za Ligu prvaka iduće sezone u slučaju da Chelsea izgubi finalnu utakmicu Lige prvaka na Allianz Areni 19. svibnja od Bayerna.

Ukoliko Tottenham uzme sva tri boda, može skočiti i na treće mjesto u slučaju da Arsenal ne uspije pobijediti u gostima kod West Bromwicha. Takva opcija bi ''spursima'' donijela izravni plasman u Ligu prvaka.

'Držim da smo dovoljno kvalitetni za pobjedu protiv Fulhama. Zadnjih nekoliko utakmica smo dobro odigrali. Vratili smo se u formu i očekujem pobjedu u ovoj utakmici. Isto tako, nadamo se da West Bromwich može uzeti nešto protiv Arsenala, bod ili sva tri. Kada bismo završili na trećem mjestu, to bi za nas bilo odlično ostvarenje', izjavio je Modrić, te dodao:

'Mogli smo skočiti na treće mjesto i u prošlom kolu, kada smo gostovali kod Aston Ville. Izvukli smo jedan bod (1:1), što je dobar rezultat jer smo igrali s igračem manje. Ova liga je toliko nepredvidljiva. Teško je pobjeđivati, naročito u gostima. Zbog toga se i nadamo da nam West Bromwich može pomoći'.

'Kako će proći Arsenal, nije u našim rukama. Na nama je da odigramo protiv Fulhama najbolje što možemo, pokušamo pobijediti pa ćemo vidjeti što će se dogoditi. Mi moramo dobiti svoju utakmicu, uvjeren sam da i hoćemo', zaključio je Modrić.