tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+15
Pula
+14
Rijeka
+13
Zadar
+14
Split
+16
Dubrovnik
+19

OLIĆ BEZ PARA

Mandžukić u problemima, Magath ga ne želi?

Iako ga je Felix Magath znao i pohvaliti te ga tek u petak odnosno osam dana nakon kraja prvenstva, pustio na 'slobodno', čini se da Mario Mandžukić više nije u planovima trenera i Wolfsburga

Datum objave:
11.5.2012 21:41

Zadnja izmjena:
11.5.2012 22:29

Nakon što je Ivica Olić potvrdio da prelazi iz Bayerna u Wolfsburg, svi smo se razveselili kako ćemo, u tandemu s Mandžukićem, uživati u ubojitom napadačkom dvojcu. No prema pisanju njemačkog Kickera, koji se poziva na izjavu Mandžina menadžera Ivana Cvjetkovića, takav scenarij ipak nećemo gledati.

Naime, prema istom izvoru Magath ne želi produljiti ugovor s Mandžukićem te mu je čak poručio da može napustiti klub za razumnu cijenu.

Nazvali smo Cvjetkovića da potvrdi (ili demantira) ovu informaciju, no ostao je 'zakopčan', rekavši kako je u Njemačkoj i da će na istu temu pričati tek u subotu kada se vrati kući.

Nažalost, čini se da je ova solucija s Mandžukićem sada izvjesna jer, također prema pisanju njemačkih medija, Magath dovodi prvog strijelca nizozemske lige Basa Dosta, koji je u 34 utakmice zabio 32 gola.

Kako će se sve odraziti na našeg nogometaša, koji bi trebao biti i Bilićeva uzdanica na Euru, posve je neizvjesno jer zna se da Mandžukić za najbolje partije u glavi treba biti miran. A to s ovakvim raspletom sasvim sigurno neće biti. Osim ako mu Cvjetković u kratkom periodu ne pronađe novi klub.

Mandžukić je u Wolfsburg preselio u ljeto 2010. te je za 'zelene' odigrao 56 utakmica. Ove sezone zabio je 12 golova te je upisao i deset asistencija.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr