JE LI LUKA SLJEDEĆI?

Nemoralna ponuda za Modrićevog suigrača

11.05.2012 u 10:46

Bionic
Reading

Osipa li se Tottenham? Naime, još nedavno je trener 'spursa' Harry Redknapp naglašavao kako nema namjeru prodavati svoja dva najbolja igrača – Modrića i Balea, no sada ispada da su to bile prazne riječi

Gareth Bale je uz Luku Modrića najbolji igrač Tottenhama i već mjesecima je na meti najvećih svjetskih klubova. Prije nekoliko dana Harry Redknapp je kazao kako klub ne smije prodavati svoje najbolje igrače jer će u protivnom skliznuti u osrednjost. Posebno je Redknapp upirao prstom na Balea i Modrića za koje je kazao kako neće biti prodani. Ipak, ispada da su se njegove želje raspale kao mjehur od sapunice.

Barcelona je postigla dogovor s velškim nogometašem Garethom Baleom te bi on od iduće sezone trebao nositi katalonski dres, tvrdi španjolska emisija 'Futboleros' s TV Marce.

Bale je navodno pristao ojačati Barceloninu lijevu stranu za pet milijuna eura godišnje plaće, na pet godina, dok će njegov sadašnji klub Tottenham dobiti odštetu od 40 milijuna eura, tvrdi isti izvor.

Iako su Chelsea i Manchester City ušli u otvorenu borbu za brzonogog Velšanina, čini se da je Barcelona ipak imala bolji mamac na svojoj udici.

Naravno, nijedna strana još nije ništa potvrdila, ali će zasigurno to vrlo ubrzo učiniti ili demantirati.

Ako se ova vijest potvrdi kao istinita, sasvim je sigurno da je sljedeći na redu Luka Modrić kojem bi prodaja Balea bila signal za neambicioznost Tottenhama te će sigurno napustiti White Hart Lane.