HODGSON NA VAGI

Ne podnose se, pa ispadaju Terry ili Ferdinand?

09.05.2012 u 15:26

Bionic
Reading

Novog izbornika engleske nogometne reprezentacije Roya Hodgsona čeka teška odluka pri konačnom odabiru 23-ojice putnika za europsku smotru u Poljskoj i Ukrajini

Naime, Hodgson vjeruje da ne može zajednički u momčadi imati Rija Ferdinanda i Johna Terryja zbog njihovog zategnutog odnosa i morat će birati između jednog od njih dvojice.

Stoper Manchester Uniteda i Chelseaja na ratnoj su nozi otkako je Terry u listopadu prošle godine u dvoboju protiv QPR-a rasistički vrijeđao Ferdinandovog mlađeg brata Antona. Hodgson tek treba razgovarati s obojicom zaraćenih stopera prije imenovanja putnika, a engleski mediji nagađanju da bi deblji kraj u cijeloj priči mogao izvući Terry.

Sudski proces protiv Terryja za rasističko vrijeđanje Ferdinanda na rasporedu je tek u srpnju, nakon Eura, a eventualno uvrštavanje kapetana Chelseaja u momčad stavilo bi Engleski nogometni savez (FA ) pod veliko povećalo.

Igrači koji svakako pucaju na mjesta Ferdinanda i Terryja u obrani 'tri lava' su Gary Cahill (Chelsea) i Joleon Lescott (Manchester City).