FAIR PLAY

Martinez: Kad se ponovo sretnemo, pružit ću ruku Ronaldu

04.05.2012 u 11:09

Bionic
Reading

Riječ je o nesporazumu koji se dogodio na kraju u srijedu odigranog susreta zaostalog 20. kola Primere u kojem je madridski Real slavio na San Mamesu protiv Athletic Bilbaa 3:0

Za mikrofone radija Onda Cero, španjolski vezni nogometaš Athletic Bilbaa Javi Martinez komentirao je nesporazum s najskupljim nogometašem svijeta Cristianom Ronaldom.

Podsjećamo, riječ je o nesporazumu koji se dogodio na kraju u srijedu odigranog susreta zaostalog 20. kola Primere u kojem je madridski Real slavio na San Mamesu protiv Athletic Bilbaa 3:0.

Nakon što je sudac odsvirao posljednji zvižduk na i Realovi su igrači započinjali sa proslavom osvojenog naslova španjolskog prvaka, Martinez, koji je isključen u 72. minuti, se ponovo pojavio na travnjaku u 'civilu' kako bi popričao s Ronaldom. No, Portugalac je ushićen osvajanjem svog prvog naslova u Primeri, ali i očito ljutit na suparničkog igrača podario Martinezu 'bosanski grb' i otišao u suprotnom smjeru.

'Ja mu nisam govorio da sam prvak svijeta i nisam se naslađivao niti ikad bih. Jednostavno sam mu rekao da ne treba pokazivati prema tribinama', rekao je Martinez, koji je potom komentirao navodne prostote koje je uputio na Ronaldov račun.

'I meni to govore na svakoj utakmici i ništa se ne dogodi. Sljedeće godine, kada ćemo igrati međusobno, pružit ću mu ruku. Takve se stvari događaju u nogometu i budu zaboravljene', dodao je svjetski prvak sa španjolskom reprezentacijom iz Južnoafričke Republike.