VIDIO I LUKINU GOLČINU

Dirljiv Muambin povratak na nogometne terene

03.05.2012 u 09:54

Bionic
Reading

Nogometaš Boltona Fabrice Muamba, koji je nakon oporavka od srčanog zastoja u srijedu prvi puta nazočio utakmici svog kluba i to baš protiv Tottenhama, zahvalan je svima na velikoj podršci

Zbog srčanog zastoja tijekom dvoboja FA Cupa između Tottenhama i Boltona na White Hart Laneu Muamba je kolabirao i na koncu jedva izvukao živu glavu. No, uslijedio je odličan oporavak pa se nogometaš pojavio na utakmici u srijedu na Reebok stadionu.

'Dobro sam, svakim danom sam sve jači. Sretan sam zbog povratka na ovaj stadion i zbog susreta s navijačima', izjavio je Muamba za Sky Sports nakon što su ga srdačno pozdravili navijači prije početka susreta.

'Preplavljen sam osjećajima i srećom zbog velike podrške koju primam. Osobno sam presretan jer opet mogu normalno razgovarati i hodati. Ovaj je stadion za mene posebno mjesto. Zahvalan sam navijačima na njihovoj potpori, ali i svima koji su meni i mojoj obitelji slali pisma podrške. Još imam za pročitati šest kutija punih pisama s dobrim željama za ozdravljenje. Od sveg srca još jednom hvala svima', izjavio je vidno uzbuđeni Muamba.