DOBRE VIJESTI IZ FRANCUSKE

Trener Lyona odahnuo: Lovren nije ništa slomio

29.04.2012 u 13:28

Bionic
Reading

Svoj prvi trofej otkada je stigao u Francusku hrvatski reprezentativac Dejan Lovren neće pamtiti po dobru. U finalu Francuskog kupa Lovren je iznesen s travnjaka nakon što je krivo doskočio

Još nije poznata težina ozljede Dejana Lovrena, koji je u subotnjem finalu Francuskog kupa protiv trećeligaša Quevillyja morao napustiti igru već u 18. minuti.

Lovrenov Lyon je pobijedio sa 1-0 i osvojio trofej, a hrvatski reprezentativni branič je ozlijedio desnu nogu te iznesen na nosilima zbog bolne grimase na licu. Još nije poznato koliko će dugo morati pauzirati.

Iako su prve informacije govorile da postoji mogućnost da se teže ozlijedio, trener Lyona je to otklonio pa postoji mogućnost da hrvatski branič konkurira za Euro.

'Lovren je osjetio oštru bol u nozi. Očito je da nije ništa slomljeno, ali ne znam ništa više zasada. Vidjet ćemo što će pokazati rendgenski pregled i onda ćemo znati više', izjavio je trener Lyona Remi Garde.

Da je Lovrenova ozljeda lakša od prvih informacija, potvrdio je i doktor hrvatske nogometne reprezentacije Jurica Rakić koji je kazao da se radi o ozljedi stopala te će mirovati otprilike desetak dana.