RASTANAK U SUZAMA

Petrićev oproštaj od navijača: Emocije su me svladale

28.04.2012 u 20:12

Bionic
Reading

Nogometaši HSV-a odigrali su 0:0 protiv Mainza u 33. kolu Bundeslige i tako i definitivno izborili ostanak. I dok je većina igrača slavila, naš Mladen Petrić i Čeh David Jarolim su se opraštali od domaćih navijača

Obojici je to bila posljednja utakmica za HSV u Hamburgu, a trener Thorsten Fink je i jednog i drugog izvukao iz igre prije kraja kako bi ih navijači nagradili velikim pljeskom i zahvalili im na svemu što su dali klubu. Petrić je za HSV igrao četiri, a Jarolim čak devet godina.

Petrić je nakon posljednjeg sučevog zvižduka još jednom izašao pred publiku i pritom nije uspio zaustaviti suze. S kćerkom u naručju i natpisom na majici 'Hvala za prekrasna vremena' oprostio se od navijača koji su ga iznimno poštovali. Svjedoče o tome i transparenti na tribinama s natpisima 'Hvala Mladene' i 'Petriću, molim te ostani'.

'Bio je ovo apsolutno emocionalan dan koji je teško opisati riječima. Nisam mogao zaustaviti emocije. No, važnije od svega je da smo ispunili cilj ostankom u ligi', rekao je Petrić nakon utakmice.

Njemačka 1. liga, 33. kolo
Hamburger SV 0 0 Mainz
Sastavi
S. Neuhaus
H. Westermann
M. Mancienne
D. Aogo
J. Bruma
D. Jarolim (89' T. Arslan)
T. Rincon
M. Jansen
H. Son
M. Petrić (74' J. Sala)
J. Paolo Guerrero (84' R. Tesche)
C. Wetklo
N. Noveski
J. Kirchhoff
Z. Pospech
N. Bungert
E. Soto (78' N. Müller)
E. Polanski (56' J. Baumgartlinger)
E. Choupo-Moting
M. Caligiuri
A. Szalai
M. Zidan (64' M. Yunus)
Žuti kartoni
M. Caligiuri 38'