KREĆU PRIJAVE

Ovogodišnji Green cup seli na Šalatu!

26.04.2012 u 13:23

Bionic
Reading

Za razliku od prethodnih izdanja, Green cup 2012. igrat će se na Šalati, što će svakako doprinijeti atraktivnosti ionako vrlo uzbudljivog turnira

Humanitarni telefon

Svake godine određeni novčani iznos poklanja se bolesnom djetetu ili instituciji koja se brine o djeci ili bolesnima. Kako bi se skupio što veći  iznos, organizatori turnira otvorili su i humanitarni telefon 060 92 00.

Peto izdanje sad već vrlo uglednog malonogometnog turnira Green cup započet će 25. svibnja i u narednih 20-ak dana neke od najboljih ekipa u Hrvatskoj borit će se za prestižni pokal tog natjecanja s humanitarnim karakterom.

Podsjećamo, ideja inicijatora turnira, poznatih nogometaša Silvija Marića i Miroslava Bičanića, je da baš svako izdanje Green cupa novčano pomogne barem jednom bolesnom djetetu čiji roditelji ili skrbnici nisu u mogućnosti platiti visoke cifre liječenja.

Dosadašnji pobjednici turnira imena su koja svaki iole bolji poznavatelj malog nogometa odmah prepoznaje, a među njima bi se mogao tražiti i ovogodišnji laureat.

2011. PROMOTIONPLAY
2010. ELBI BASLER
2009. PROMOTIONPLAY
2008. POTPIĆAN 98 MARCOMATIC

Prema najavama organizatora koji su osigurali to da se turnir ove godine odigra na najatraktivnijem malonogometnom mjestu u Zagrebu, na Šalati, i ove će godine Sportklub imati izravne prijenose završnice natjecanja, i to u trajanju od oko dva sata, no interes medija, pogotovo lokalnih TV postaja, je vrlo velik, pa valja očekivati i prijenos pokoje utakmice iz natjecanja po skupinama.