OTVOREN ZA SVE

U Bilićevim mislima nije samo Premiership

25.04.2012 u 13:12

Bionic
Reading

Slaven Bilić često je na meti engleskih medija, no s obzirom da je dio svoje karijere proveo i u Bundesligi i njemačkim je novinarima zanimljiv. Nakon što je često javno govorio kako bi volio preuzeti neki engleski klub, Bilić je za njemačke medije kazao kako bi mu i dolazak u Bundesligu bio drag

Hrvatski je izbornik Slaven Bilić u razgovoru za tiskano izdanje njemačkog magazina Sport Bilda dao naslutiti da bi trenersku karijeru vrlo rado nastavio u nogometnoj Bundesligi.

'Sada sam hrvatski izbornik već šestu godinu. Puno smo uspjeha napravili za mog mandata', rekao je Bilić naslutivši time da je došlo vrijeme rastanka, premda je istaknuo:

'U ovom trenutku ne mislim ni o čemu drugom doli o Europskom prvenstvu. Što će biti nakon toga, ne mogu vam reći.'

Reporter Sport Bilda uhvatio je Bilića pri obilasku bundesligaških kandidata za hrvatsku nacionalnu momčad. Na upit o mogućem angažmanu u Njemačkoj nakon Poljske i Ukrajine, nekadašnji je stoper Karlsruhea (1993.-1996. godine) priznao:

'Bundesliga bi bila uistinu vrlo izazovna za mene. Trebala bi mi dva mjeseca da usavršim svoj njemački. Inače, ovdje kod vas stadioni su nevjerojatni, atmosfera je super, a nogomet dobar', rekao je Bilić, koji je, kako navodi tjednik, 2008. godine bio u kontaktima s HSV-om, a godinu potom i sa Schalkeom iz Gelsenkirchena.