tportal.hr

Zagreb
+10
Osijek
+10
Pula
+15
Rijeka
+15
Zadar
+14
Split
+14
Dubrovnik
+11

NEMA VIŠE NOGOMETA

Genoinim huliganima drastične kazne

Nedjeljna utakmica 34. kola talijanskog prvenstva između Genoe i Siene pokrenula je lavinu događaja. Podsjetimo, Genoa je pobijeđena s 4:1, a pri rezultatu 4:0 za goste došlo je do prekida utakmice na pola sata

Datum objave:
24.4.2012 18:13

Zadnja izmjena:
24.4.2012 18:19

Nezadovoljni navijači bacali su baklje, a zatim i utrčali na teren te igračima skinuli dresove. Dan nakon utakmice, ceh je platio trener Alberto Malesani, koji je dobio otkaz, a na njegovo mjesto postavljen je Luigi Di Canio.

Zbog prekida koji su napravili, jedanaest navijača Genoe dobilo je petogodišnju zabranu dolazaka na talijanske stadione, a očekuju ih i novčane kazne.

'Ova mjera pogađa ljude koji su nam bili poznati otprije i koje smo identificirali na videosnimkama. Namjeravamo identificirati i ostale ljude koji su sudjelovali u nasilju, ali nisu poznati našim službenicima. Oni će biti kažnjeni i pogođeni jednakim mjerama kao i oni koje smo identificirali,' rekao je predstavnik lokalne policije Sebastiano Calvo.

Kažnjen je i klub te će do kraja sezone (dvije domaće utakmice) morati igrati pred praznim tribinama. Genoa u te dvije utakmice na Marassiju ugošćuje Cagliari i Palermo.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr