UZVRAT U MADRIDU

Ronaldo: Sigurno pobjeđujemo jer igramo doma

24.04.2012 u 16:40

Bionic
Reading

Madridski će Real u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka na svom stadionu pokušati anulirati prednost Bayerna od 2:1 iz prve utakmice. Najveća zvijezda 'kraljevskog kluba' Cristiano Ronaldo uvjeren je da će njegova momčad igrati finale

Real Madrid nakon pobjede usred Barcelone i praktički osvajanja naslova prvaka okreće se Ligi prvaka. U prvoj utakmici polufinala 'kraljevski klub' u Münchenu je poražen od Bayerna 2:1. No u Madridu su uvjereni da će pred svojim navijačima slaviti prolazak u finale.

'To je polufinale i normalno da adrenalin raste te je veliko uzbuđenje, no mi znamo da moramo pobijediti. I mi i Bayern momčadi smo s velikom tradicijom te su naše utakmice uvijek interesantne.'

Iako će mediji često Ronalda spomenuti kao čovjeka za preokrete, portugalski reprezentativac ne želi tu ulogu, tvrdeći da je bitna momčad:

'Bitna je momčad i siguran sam da ćemo pobijediti jer igramo pred svojim navijačima.'

Cristiano Ronaldo
je priznao da se ne priprema posebno za polufinale.

'Znam da je ovo polufinale i da je uzbuđenje na vrhuncu, no u biti to je utakmica kao i svaka druga i priprema je ista', kazao je Ronaldo kojeg uopće ne zanima tko će biti protivnik Reala u finalu.

'Bez obzira tko još bio u finalu, Real uvijek mora igrati finale.'

Jerome Boateng, igrač Bayerna, naravno vjeruje da će bavarski gigant biti taj koji će nastupiti u minhenskom finalu:

'Očekujem da će Bayern igrati finale i da ćemo možda zaigrati protiv Barcelone.'

C. Ronaldo o polufinalu
Jerome Boateng o šansama Bayerna