CHELSEA ĆE NAMUČITI BARCU

Šuker: Došlo je vrijeme Realove dominacije

23.04.2012 u 14:23

Bionic
Reading

Davor Šuker, bivša Realova 'devetka' koja broji 'sitno' do preuzimanja predsjedničke funkcije u HNS-u, ima i dodatni razlog za zadovoljstvo

Madridski Real u subotu je slavio na Nou Campu 2:1 te je odmaknuo Barceloni na sedam bodova. S obzirom na to da je do kraja Primere ostalo još četiri kola, gotovo je sigurno da će 'kraljevski klub' nakon Barcelonine dominacije proteklih pet, šest godina, uzeti naslov prvaka. A svaki takav uspjeh posebno veseli igrače koji su bili aktivni u nekom od takvih velikana.

Naravno, među njima je i Davor Šuker, najpoznatije hrvatsko nogometno ime, koje se priprema u lipnju preuzeti Markovićevu fotelju u Rusanovoj.

'Kao u svemu u životu, posebno u sportu, teško je biti na vrhu i dominirati toliki niz godina. Real je proteklih godina ulagao jako puno i napokon je pronašao formulu da pretekne Barcelonu. Iako naslov još nije teoretski osvojen, mislim da je Guardiolina čestitka konačna te da je došlo vrijeme Realove dominacije', rekao je za tportal.hr Davor Šuker.

Osim što je Real stekao veliku bodovnu prednost u Primeri, uspjeh protiv Barce sigurno je podigla i raspoloženje u Mourinhovoj  pred uzvrat s Bayernom, u kojem će Bavarci pokušati sačuvati prednost (2:1) iz prve utakmice?

'Naravno da bih želio u finalu vidjeti i Real i Barcelonu još jednom, još jedan veliki spektakl kakvog samo El Clasico može pružiti. Međutim, mislim da je Chelsea spreman Barceloni napraviti puno više problema nego Bayern Realu. Vidjet ćemo, iako tko god prođe u finale, spektakl u Münchenu 19. svibnja bit će zajamčen', zaključio je Šuker