tportal.hr

Zagreb
+10
Osijek
+10
Pula
+14
Rijeka
+12
Zadar
+12
Split
+14
Dubrovnik
+11

BOKS NA NOU CAMPU

Pogledajte: Realovog fana napali Barcini navijači

Utakmica između Barcelone i Real Madrida nije prošla bez ekscesa na tribinama. Tako je na Nou Campu izbio sukob domaćih navijača s jednim fanom madridskog Reala

Datum objave:
23.4.2012 12:42

Zadnja izmjena:
23.4.2012 14:26

U mnoštvu crveno-plavih dresova, šalova i zastava našao se je i jedan bijeli od madridskog Reala. To nije prošlo nezapaženo i za vrijeme utakmice došlo je do obračuna.

Hrabri i ludi navijač 'kraljevskog kluba' nije uzmaknuo nego se šakama suprotstavio brojčano nadmoćnijem protivniku, a na kraju ga je jedan Barcin navijač odlučio spasiti i izvesti s tribine.

I na odlasku Realovac je trpio uvrede te je na kraju primio i jedan podmukli udarac u glavu s leđa. Ipak, najvažnije je da u ovome incidentu nitko nije ozbiljnije ozlijeđen.
Obračun na tribinama Nou Campa

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr