tportal.hr

Zagreb
+19
Osijek
+17
Pula
+17
Rijeka
+15
Zadar
+17
Split
+17
Dubrovnik
+14

POVOD - 20. ROĐENDAN

Pogledajte deset najljepših golova Premiershipa

Povodom proslave 20. godišnjice engleskog Premiershipa napravljena je top lista deset najljepših pogodaka koji su obilježili dva desetljeća engleskog nogometnog prvenstva

Datum objave:
20.4.2012 7:57

Zadnja izmjena:
20.4.2012 8:26

Premiership odnosno Premier League osnovana je 1992. goidine, nakon što se odvojila od Football League, koja je izvorno osnovana 1888. Ubrzo je postala najgledanija i najbogatija svjetska nogometna liga. Također se, po uspješnosti u europskim natjecanjima prema UEFA-inim koeficijentima, nalazi na prvom mjestu, ispred španjolske La Lige i talijanske Serie A.

Od ukupno 43 kluba koja su se natjecala u Premier ligi, samo četiri su osvajala naslov: Manchester United, Blackburn Rovers, Arsenal i Chelsea.

Tim povodom načinjen je i video uradak, a autoru je svakako bilo teško napraviti ga. Ako se želite podsjetiti na sjajne golove Bergkampa, Beckhama ili Rooneya, tri minute pažnje neće vam biti puno.


Szólj Hozzá: Premier League TOP10 goals

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr