RASPRAVA U TIJEKU

Tko će nakon Eura naslijediti Slavena Bilića?

18.04.2012 u 12:11

Bionic
Reading

Treba li Hrvatskoj iskustvo Ćire Blaževića ili povratak Cice Kranjčara ili bi možda 'kockastima' više odgovarao stil Branka Ivankovića? Mislite li da treba dati priliku novim mladim trenerima poput Dalića, Solde, Prosinečkog ili zagovarate dolazak stranog trenera? Rasprava na Tribini.hr traje...

U svojem ovotjednom intervjuu za tportal.hr Igor Štimac je ponovo potvrdio ambicije za preuzimanje izborničke klupe, ali dakako, pod svojim uvjetima. Takve aspiracije nikako nisu strane ni mnogim drugim hrvatskim trenerima, a Zdravko Mamić ujedno najavljuje da će to mjesto u budućnosti sigurno pripasti Robertu Prosinečkom.

Nedavno je Bilić za engleske medije izjavio da ostavlja mogućnost i da nakon Eura ostane na klupi Hrvatske, no nije odbacio mogućnost preuzimanja nekog kluba. Kaže Bilić da bi volio voditi neki engleski klub te se čak neizravno ponudio Tottenhamu. Kako god završila avantura 'kockastih' na Euru, sve je izglednije da će netko novi preuzeti reprezentaciju.

Točnije, s obzirom na klimu u Savezu, sve veće nezadovoljstvo javnosti te nedavnu igru reprezentacije, ogromne su šanse da će Hrvatska nakon Eura tražiti novog izbornika. U opticaju je mnogo imena, a vi procijenite koje su opcije realne, a koje dobre!

O imenu novog izbornika se već neko vrijeme lome koplja. Ima zagovaratelja stranog trenera, no više je onih koji bi na Bilićevom mjestu voljeli vidjeti nekog hrvatskog stručnjaka. Tko bi zapravo mogao voditi hrvatsku reprezentaciju? Tko je taj koji ima kapacitet? Mislite li da bi strani stručnjak bio bolje rješenje ili u vlastitom dvorištu ima dovoljno kvalitetnih trenera koji bi mogli sjesti na vruću izborničku klupu Hrvatske?

Treba li Hrvatskoj iskustvo Ćire Blaževića ili povratak Cice Kranjčara ili bi možda 'kockastima' više odgovarao stil Branka Ivankovića koji je svojedobno s Iranom nastupao na Svjetskom prvenstvu? Mislite li da treba dati priliku novim mladim trenerima poput Zlatka Dalića, Zvonimira Solde, Roberta Prosinečkog ili pak zagovarate dolazak stranog trenera?

Tko bi mogao biti novi Bilićev nasljednik? Uključite se u raspravu na Tribini.hr, glasajte za najboljeg kandidata...