POČEO ISPLAĆIVATI MILIJUNE

Andy Carroll: Lokanje je iza mene, slijede golovi

17.04.2012 u 14:23

Bionic
Reading

Nogometaš Liverpoola Andy Carroll tvrdi da su 'pakleni dani' iza njega i da je sada spreman opravdati cijenu od 35 milijuna funti koliko su 'redsi' platili za njegove usluge

Carroll je oduševio navijače Liverpoola kada je prošle subote kasnim pogotkom trasirao put 'redsa' u finale engleskog FA Cupa. Englez je na samom kraju susreta zabio za pobjedu 2-1 Liverpoola nad Evertonom, koji je poveo preko našeg Nikice Jelavića. Carroll se našao na udaru bivšeg izbornika 'tri lava', Fabia Capella, koji je mladom Englezu savjetovao da manje pije.

'Moja prošlost je iza mene. Promijenio sam svoj način života od dolaska na Anfield. Obožavam ovaj klub i grad. Mnogo ljudi ima priču da su me vidjeli kako se vani oblokavam. Ali to nije istina. Zapravo, uopće ne izlazim van, već sjedim kod kuće sa svojom djevojkom i gledam filmove', rekao je Carroll koji smatra da će iduće sezone biti mnogo bolji nego ove.

'Uvjeren sam da ću, ako budem igrao, zabijati puno golova. Ne mogu to raditi ako sjedim na klupi i ulazim za posljednjih 10 minuta. Samo želim igrati od prve minute i uvjeren sam da ću zabijati', zaključio je Carroll.

Gol Carrolla za finale kupa snimljen s tribina Wembleyja