NIJEMCI 'U STRAHU'

Mourinho na Bavarce s ratničkom frizurom

17.04.2012 u 10:42

Bionic
Reading

Večeras se na Allianz Areni igra prva polufinalna utakmica Lige prvaka, između Bayerna i Reala. Naravno, kada je o ovoj fazi natjecanja riječ, teško je reći tko je favorit. No, u 'kraljevskom klubu' vjeruju da bi već večeras mogli ostvariti dobar rezultat a Nijemci strahuju zbog Mourinhove 'ratničke frizure'

U predvečerje prve polufinalne utakmice nogometne Lige prvaka između Bayerna i Real Madrida, njemački dnevnik Bild pobliže se osvrnuo na izgled, točnije frizuru trenera 'kraljevskog kluba'.

Naime, u ponedjeljak u 17.49h kada je avion Reala sletio u München, novinarima Bilda zapela je za oko Mourinhova, kako su je nazvali, 'ratnička frizura'. Riječ je o kratko ošišanoj, 'vojnoj frizuri', što mediji tumače kao najavu onoga što će Real pokazati na travnjaku.

Inače, na službenoj pressici uoči susreta Mourinho je bio uobičajeno zanimljiv:

'Govorim ovdje samo zato što tako određuje UEFA. Inače to ne bih učinio'.

Na upit za komentar uglednih persona njemačkog nogometa koji drže Bayern favoritom u susretu, kao i statistika koje govore kontra madridskog kluba, kontroverzni je Portugalac rekao:

'Puno važnije od mog mišljenja je ono važnijih i većih ljudi s boljim kredibilitetom. Ulli Höneß, Franz Beckenbauer, Karl-Heinz Rummenigge, Oliver Kahn i Ottmar Hitzfeld drže da je Bayern bolja momčad, pa je logično da smo mi autsajderi', smatra trener Reala koji, premda cijeni Bundesligu, zbog jezične barijere nikada ne bi prihvatio posao u Njemačkoj.