tportal.hr

Zagreb
+19
Osijek
+17
Pula
+17
Rijeka
+17
Zadar
+19
Split
+20
Dubrovnik
+13

SPREMNI ZA EURO

Pogledajte kako izgleda novi dres hrvatske repke

Novi komplet za domaće utakmice inovativno koristi prepoznatljive hrvatske crveno-bijele kvadratiće u ekološki najprihvatljivijim kompletima dresova do sada

Datum objave:
16.4.2012 17:42

Zadnja izmjena:
20.4.2012 11:46

Do početka Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini ostalo je još nešto više od 50 dana i reprezentacije polako ali sigurno predstavljaju svoje nove komplete dresova u kojima će se predstaviti na najvažnijem kontinentalnom natjecanju u 2012. godini.

Upravo to bio je razlog svečanog predstavljena novog Nikeovog crveno-bijelog dresa hrvatske nogometne koji bi svoju premijeru trebao imati 10. lipnja u poljskom Poznanu u prvoj utakmici skupine A protiv reprezentacije Irske.

Domaći dres hrvatske nogometne reprezentacije predstavili su igrači mlade reprezentacije Mateo Kovačić i Mateo Pavlović, a novu kolekciju Nike Sportswear predstavili su mladi igrači Mario Šitum i Arijan Ademi.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr