tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+12
Pula
+12
Rijeka
+17
Zadar
+11
Split
+15
Dubrovnik
+14

NEĆE IĆI NA FINALE?

Borac oštro protiv podilaženja Žutom i Zvezdi

Nakon što je Borac iz Čačka iznenađujuće izborio finale srpskog nogometnog kupa, u tamošnjoj javnosti se sve glasnije priča da će se promijeniti mjesto održavanja dvoboja jedinog finalnog ogleda

Datum objave:
13.4.2012 15:36

Zadnja izmjena:
13.4.2012 20:41

Finale su izborili Borac i Crvena zvezda, a ono je 13. svibnja trebalo biti odigrano na stadionu Vojvodine u Novom Sadu. Ipak, srpski Telegraf.rs tvrdi kako nogometni vrh dvoboj želi dekretom prenijeti na stadion Crvene zvezde, što je izazvalo ogorčenje u Čačku.

'Ako će se mene pitati, u Beograd nećemo putovati. Zvezda je ionako favorit, ali na neutralnom terenu imali bismo barem nekakvih izgleda. Treba pričekati službeni stav kluba', odrješit je u razgovoru za Telegraf bio trener Borca Slavko Vojičić.

Oštri tonovi došli su i iz uprave kluba, ali anonimno. Ne zanima ih niti veća zarada od ulaznica (prihod od ulaznica dijeli se ravnopravno), a službeno priopćenje po ovom pitanju najavljuju za iduće dane.

Borac je u srijedu slavio upravo u Novom Sadu i tamo želi igrati i finale

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr