MARADONA TVRDI

'Pele je budala, Neymar nije bolji od Messija'

13.04.2012 u 10:13

Bionic
Reading

Opće je poznata stvar kako se dva ponajbolja nogometaša svih vremena Pele i Maradona uopće ne vole. Samo čekaju trenutak kada da jedan drugog podbodu. Sada su se posvađali zbog Messija i Neymara

Nogometni trener momčadi Ujedinjenih Arapskih Emirata Al Wasla, Diego Maradona, nazvao je Pelea budalom zbog izjave u kojoj je Brazilca Neymara uzdignuo više od trenutno najboljeg na svijetu - Lionela Messija.

Podsjetimo, Pele je izjavio da Messi najprije mora biti bolji od Neymara (19) da bi postao najbolji svih vremena, iako ovaj potonji, osim Copa Libertadores, nije ostvario nijedan veći rezultat u svojoj dosada kratkoj karijeri.

'O moj Bože. To je tako glupo! Neymar možda i je najbolji na svijetu, ali samo ako Messija svrstate na neki drugi planet', rekao je Maradona.

Dokaz o tome tko je bolji odigrao se još početkom godine kada je na FIFA-inoj gala večeri Ballon d'Or Messi primio nagradu za najboljeg igrača svijeta u 2011. godini, a Neymar 'samo' nagradu Puskas, odnosno za najbolji pogodak sezone.