REAL IPAK PRVAK?!

Ronaldo: Riječ gubiti ne postoji u mom riječniku

12.04.2012 u 14:31

Bionic
Reading

Najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo briljirao je sinoć u 33. kolu Primere zabivši svoj sedmi ovosezonski hat-trick za visoku gostujuću pobjedu Reala nad madridskim rivalom Atleticom 4:1

Bila je to pobjeda kojom je Real očuvao četiri boda prednosti ispred drugoplasirane Barcelone na prvenstvenoj ljestvici i kojom je 'kraljevski klub' napravio novi korak bliže osvajanju prvenstvenog naslova.

'Puno je još ostalo do kraja, ali osvajanje Primere sada je bliže. 'Gubiti' ne postoji u mom riječniku', rekao je Ronaldo.

'Bio je očit pritisak na nama jer je Barcelona pobijedila svoju utakmicu, ali i dalje imamo četiri boda prednosti'.

Portugalac je potom izrazio zadovoljstvo vlastitim učinkom i podizanjem golgeterskog konta do brojke 40, ali se nije propustio ni zahvaliti suigračima.

'Vrlo sam sretan što sam zabio i asistirao. Moramo ovako nastaviti. Vrlo sam sretan, ali bez svojih suigrača to ne bih uspio'.

Ronaldo je ove sezone dogurao do brojke od 52 gola u svim natjecanjima, a hat-trickom Atleticu postao je prvi igrač u povijesti Primere kojem je u jednoj sezoni uspjelo zabiti 20 golova na gostovanjima.