ZAŠTO?

Messi opet želio zabiti na sramotan način

11.04.2012 u 08:34

Bionic
Reading

Što god da napravi Lionel Messi, to se prati s pozornošću, među ostalim i situacije koje ne idu na čast najboljem nogometašu svijeta. Argentinac je još jednom na nesportski način pokušao zatresti mrežu

Barcelona se lako obračunala s Getafeom (4:0), ali utakmica 33. kola neće ostati upamćena samo po dominaciji katalonskog kluba nego prema prljavom potezu najveće nogometne zvijezde.

Lionel Messi je prilikom vodstva svoje momčadi 2:0 pokušao zatresti mrežu udarivši loptu rukom, ali to nije dobro napravio pa ipak nije upisao novi pogodak.

Njegov nesportski potez odmah su iskoristili oni koji nisu ljubitelji Argentinca i fanovi Reala pa je udarac rukom uskoro osvanuo na videoportalima. I u komentarima Messi nije bio pošteđen uvreda i poruka 'neka se srami'.

Inače, Messiju to nije prvi put da želi na nepošten način do gola. Već je zabio rukom u lipnju 2007. protiv Espanyola, a sudac je priznao pogodak.

Nije jasno zašto najbolji nogometaš svijeta (tri godine zaredom) želi pred milijunskim auditorijem zabiti rukom kada zbog brojnih kamera ne može promaknuti ništa na travnjaku.

Video s Messijevim pokušajem protiv Getafea i golom protiv Espanyola