ARSENAL VS. CITY

Nasri se kladio u deset tisuća funti

10.04.2012 u 13:45

Bionic
Reading

Francuski nogometaš u redovima Manchester Cityja Samir Nasri u nedjelju je dočekan na nož od strane Arsenalovih navijača u međusobnom premierligaškom derbiju u kojem su 'topnici' slavili 1-0

Nisu Arsenalovi navijači zaboravili Nasrijevu ovoljetnu izdaju kada je napustio njihove redove i uz odštetu od 25 milijuna funti prešao u redove bogatijih 'građana', te su svaki njegov dodir s loptom popratili zvižducima i negodovanjem.

Po transferu Arsenalovi su navijači spočitnuli Nasriju da je glavni razlog njegovog odlaska bio novac, dok se on pravdao da se na taj potez odlučio budući će u Cityju imati veće šanse za osvajanje naslova.

Nakon gorkog poraza od bivšeg kluba Nasri se oglasio putem Twittera i ušao u raspravu s Piersom Morganom, britanskim novinarom i televizijskim prezenterom, te navijačem Arsenala, s kojim se kladio u 10.000 funti da će njegov klub prije do naslova nego 'topnici'.

'Svjestan sam što sam rekao o naslovima. Siguran sam da ću podići trofej s Manchester Cityjem prije od Arsenala. A Arsenalovim navijačima poručujem da krenu dalje. Samo navijajte za svoju momčad i zaboravite me. City je deset bodova ispred vas', napisao je Nasri.

Gubitnik ranije spomenute oklade svotu od 10.000 funti trebao bi donirati u dobrotvorne svrhe.