BOLAN PORAZ

Redknapp: Teško ćemo preko Arsenala do Lige prvaka

09.04.2012 u 20:35

Bionic
Reading

Nakon iznenađujućeg domaćeg poraza od Norwicha (1:2) u 33. kolu Premiershipa trener Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp priznao je kako će njegova momčad teško dohvatiti treće mjesto na ljestvici, posljednje koje izravno vodi u Ligu prvaka

Trenutno treću poziciju drži Arsenal s dva boda više od Tottenhama i utakmicom manje i to samo pet kola prije kraja sezone.

'Nismo bili u lošoj formi posljednjih par tjedana, ali ovo danas bio je veliki korak unatrag. Imali smo loš dan. Bili smo nekako mlaki. Ali i dalje ima puno toga za što treba igrati. Bit će tijesno. Momčad koja bude najviše željela osvojit će poziciju. Mi bismo se zadovoljili s četvrtim mjestom, Liga prvaka je ključ', rekao je Redknapp, čiju je momčad bodovno sustigao Newcastle, dok ih Chelsea ima priliku i prestići pobijedi li večeras Fulham s dva ili više golova razlike.

'Bilo bi lijepo završiti ispred Arsenala, ali sada će biti teško. Ali ima se još puno za igrati. Chelsea igra protiv Arsenala, Newcastle igra protiv Chelseaja, a Chelsea igra i protiv Liverpoola. Tko zna?', zaključio je pitanjem Tottenhamov menadžer.