MOŽDA MANCINI ODLAZI

Što sad? Balotelli želi ostati u Cityju

09.04.2012 u 19:16

Bionic
Reading

Nakon izjave menadžera Manchester Cityja Roberta Mancinija kako je klub spreman prodati Marija Balotellija (21) na kraju sezone, oglasio se menadžer kontroverznog talijanskog nogometaša Mino Raiola

'Razgovarao sam s Balotellijem, dečku je žao zbog onoga što se dogodilo. Mancini je rekao da će biti prodan? Razgovarat ću direktno s Robertom i s klubom, ali ne mislim da će zaista to i učiniti', rekao je Raiola za Sky Sports.

Balotelli je ugovorno za 'građane' vezan do ljeta 2015. godine, a Transfermarkt.de njegovu vrijednost procjenjuje na 30 milijuna eura.

Podsjećamo, Mancini je izjave o njegovoj mogućoj prodaji dao nakon nedjeljnog derbija protiv Arsenala u kojem je Balotelli prvo sretno izbjegao isključenje nakon brutalnog starta džonom na koljeno Alexa Songa, da bi u sudačkoj nadoknadi ipak prijevremeno napustio travnjak zbog drugog žutog kartona (oba je zaradio zbog startova na Bacaryju Sagni, op.a.).

'Marijeva namjera je ostati u Engleskoj i ima ugovor sa Cityjem. Znam da u klubu mogu biti ljuti jer im titula izmiče, ali ne vjerujem da će ga prodati', dodao je Raiola.