I CASILLAS UPOZORAVA

Panika u Madridu - naslov je sve upitniji

09.04.2012 u 10:32

Bionic
Reading

Iako je do prije nekoliko kol aizgledalo sve posve mirno i rješeno, p aje čak i Guardiola unaprijed čestitao Realu na naslovu, rezultati 'kraljevskog kluba' više nisu stopostotni pa je Barca stigla na samo 'minus četiri' boda

Samo četiri boda prednosti pred Barcelonom ostala su nogometašima Real Madrida nakon novog kiksa, nedjeljnih 0:0 protiv Valencije u 32. kolu Primere. Poslije dvoboja na Santiago Bernabeuu i kapetan Madriđana Iker Casillas je priznao da bi Real mogao ostati bez naslova.

Prije manje od mjesec dana momčad Josea Mourinha je imala velikih plus deset u odnosu na Katalonce i činilo se da neće biti neizvjesnosti u završnici prvenstva. No, samo bod protiv Malage, pa isti učinak i protiv Villarreala i konačno u nedjelju protiv Valencije značajno su istopili prednost "kraljevskog kluba".

'Vjerujem da bismo mogli izgubiti naslov. Nitko nije očekivao negativan rezultat na Bernabeuu, ali bila je ovo vrlo teška utakmica. Možda smo imali više čistih šansi, ali i Valencia ih je imala nekoliko. Sada moramo misliti na srijedu i gostovanje kod Atletica, moramo pobijediti da bismo zadržali prednost nad Barcelonom', izjavio je vratara Reala koji nije želio govoriti o suđenju, za razliku od pomoćnog trenera Aitora Karanke koji je ustvrdio da sudac nije dosudio dva jedanaesterca na Cristianu Ronaldu.

'Suđenje? Svih 80.000 ljudi na stadionu je vidjelo da smo oštećeni, zar ne? No, i dalje smo mirni jer još uvijek imamo četiri boda više od Barcelone0, kazao je Mourinhov pomoćnik.