ROBERTO OSTAJE?

Mancini: Balotelli? Vjerojatno ćemo ga prodati

08.04.2012 u 22:16

Bionic
Reading

Nakon poraza od Arsenala (0:1) u 32. kolu Premiershipa postalo je posve jasno da Manchester City do naslova prvaka može samo čudom

Naime, šest kola prije kraja sezone 'građani' za gradskim rivalim Manchester Unitedom zaostaju velikih osam bodova i usprkos međusobnom okršaju na Etihadu prednost se trenutno čini praktički nedostižnom.

Upitan za šanse u osvajanje naslova menadžer Cityja Roberto Mancini je nakon susreta rekao:

'Matematički nije gotovo, ali jasno je da će biti vrlo teško. Imamo sljedeću utakmicu za tri dana i pokušat ćemo pobijediti. Nikad ne reci nikad u nogometu. U životu treba davati sve od sebe sve do kraja. Na kraju, ako ne osvojimo naslov, to će biti vjerojatno jer su oni bolji od nas', komentirao je Mancini.

Upitan je Mancini i za komentar brutalnog starta napadača svoje momčadi Marija Balotellija na nogu Alexa Songa iz 20. minute koji mu je sudac Martin Atkinson progledao kroz prste iako je mogao nesretnom Kameruncu slomiti nogu. Na kraju je Balotelli isključen, ali tek u 90. minuti zbog drugog žutog kartona.

'S klupe nisam isprva vidio start, ali bio je to grub start'.

Tada su Balotellija novinari upitali misli li da će Disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza naknadno dodatno kazniti talijanskog napadača, na što je rekao:

'Nadam se'.

Dočekalo je talijanskog stratega i neugodno pitanje ima li City namjeru prodati problematičnog Balotellija na kraju sezone?

'Vjerojatno. Branim ga uvijek jer je Mario dobar momak, ali ako se ne promijeni, u budućnosti može izgubiti sav svoj talent. Ako to ne razumije nakon dvije godine, ja tu ništa ne mogu učiniti. Nadam se zbog njega da se može popraviti, da će shvatiti da ne može ovako nastaviti zbog svoje budućnosti, svog talenta. Jako mi je žao zbog njega, njegove budućnosti i talenta'.