UOČI BILBAA

Rakitić i Sevilla tražili pomoć od Schalkea

06.04.2012 u 13:02

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić trebao bi se vratiti u startnu postavu Seville na nedjeljnom gostovanju kod Athletic Bilbaa u 32. kolu Primere, piše lokalni dnevnik El Desmarque

Naš 24-godišnji veznjak trebao bi ući u udarnu momčad umjesto Piotra Trochowskog koji je skupio pet žutih kartona u ligi zbog čega ga čeka stanka.

'Nakon što je u dvoboju protiv Barcelone napustio teren uz zvižduke navijača, nezadovoljnih njegovim izvedbama, Rakitić je izgubio mjesto u prvoj postavi od Trochowskog. Protiv Racinga, Granade i Mallorce Hrvat je ulazio s klupe, skupivši ukupno samo 70 minuta', piše El Desmarque.

Rakitića tako čeka povratak u zahtjevnom okršaju protiv zahuktalog Athletica koji se u četvrtak plasirao u polufinale Europa lige, izbacivši Schalke, klub iz kojeg je hrvatski nogometaš došao u Sevillu u siječnju prošle godine.

'Uvijek jedva čekam sljedeću utakmicu kao dijete jer želim ispuniti ono što svi očekuju od mene. Zamolio sam svoje bivše suigrače iz Schalkea da otežaju posao Athleticu da bude umorniji za dvoboj protiv nas', prenosi El Desmarque Rakitićeve riječi.