MANCINI PEDAGOG

'Da sam Balotellijev suigrač, svaki dan bih ga opalio po glavi'

06.04.2012 u 09:44

Bionic
Reading

Poznata je ljubav koja traje između trenera Manchester Cityja Roberta Mancinija i igrača tog kluba, talijanskog reprezentativca, 21-godišnjeg Marija Balotellija. Traje ona još od dana kada su zajedno bili u milanskom Interu

Kontroverzni nogometaš gotovo svaki tjedan upada u nove probleme. U ovom je tjednu tako sudjelovao u prometnoj nesreći u središtu Manchestera (četvrtak), a prošlog se vikenda navodno fizički obračunao sa suigračem Yayom Toureom u svlačionici, makar je Toure sve te priče nazvao novinskim lažima.

O svom miljeniku je, pak, opet progovorio trener Mancini

'Iskreno, da živimo u vremenu od prije deset godina i da je Mario moj suigrač ja bih ga osobno svaki dan opalio po glavi. Treba mu takvo što da bi ostao pri zdravoj svjesti', rekao je Mancini i nastavio:

'Skoro sve velike utakmice, koje ja znam da je Balotelli igrao, odradio je na visokoj razini. Ma, on je jedan od najboljih igrača u Europi, no i sam radi određene stvari da ne bude takav. Ne želim da njegov ogroman talent nestane i svaki dan radim na tome. Još od Intera. I uvijek sam tu da mu pomognem'.