UŠAO U PRVU MOMČAD

Livaja: Nadam se da ću odigrati koju minutu za Inter

30.03.2012 u 14:28

Bionic
Reading

Po imenovanju za glavnog trenera Intera bivši trener mlade momčadi kluba, Andrea Stramaccioni, priključio je treninzima i hrvatskog nogometaša Marka Livaju koji se nada prvim minutama u Seriji A u Interovu dresu

U utorak je bivši napadač mlađih dobnih kategorija splitskog Hajduka Marko Livaja po prvi puta odradio trening s prvom momčadi Intera, a o utiscima je razgovarao za portal Internews.it.

'Bio bih presretan kada bih ove sezone dobio priliku makar na pet minuta zaigrati u jednoj prvoligaškoj utakmici. Na treningu su me se najviše dojmili Diego Forlan i Mauro Zarate, te naš legendarni kapetan Javier Zanetti. Moram priznati da mi je izuzetno drago što su u klubu pružili priliku treneru Stramaccioniju da vodi prvu momčad. Radio sam s njim u mladoj momčadi i odmah sam primijetio da se radi o odličnom stručnjaku. Ukoliko ga stariji igrači podrže u njegovom načinu rada, mislim da je pred njim sjajna karijera', rekao je Livaja koji je zadovoljan učinjenim u prvih 90 minuta treninga s 'velikim dečkima'.

'Ne postižu se svaki dan dva pogotka vrataru poput Julija Cesara. Naravno, preda mnom je još puno rada, ali vjerujem da uz pomoć iskusnijih igrača mogu dosegnuti željenu razinu za nastupe u Seriji A', procijenio je hrvatski napadač koji se prema vlastitom priznanju vrlo dobro snašao u Milanu.

'Ovo je prekrasan grad, premda za moj ukus možda malo prevelik. No, polako se adaptiram i kako vrijeme bude protjecalo očekujem da mi bude sve lakše', smatra Livaja.