MILANSKA GRBAVICA

Iz Milana hladno odgovorili ljutitoj Barci

29.03.2012 u 19:16

Bionic
Reading

Nije se dugo trebalo čekati na Milanov odgovor Barceloni koja se, kao i Arsenal kolo ranije, žalila na kvalitetu travnjaka na San Siru u prvoj utakmici četvrtine finala nogometne Lige prvaka

Katalonska momčad uputila je prigovor UEFA-i na kvalitetu travnjaka na kojem je odigrana prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka. Prema riječima trenera španjolske momčadi Pepa Guardiole, teren je bio neravan i grbav, što je onemogućilo kvalitetni nogomet kakav ova faza natjecanja zaslužuje.

Milan je nakon katalonskog prigovora UEFA-i na svojoj službenoj stranici obavijestio javnost kako je na istom travnjaku Barcelona dan ranije trenirala i nije imala ama baš nijedan prigovor.

Vezano za prigovor Barcelone upućen UEFA-i što se tiče kvalitete travnjaka San Sira, klub ima dvije stvari za reći:

1. Zalijevanje travnjaka kako je bilo dogovoreno toga jutra (srijeda), i kako stoji u UEFA-inim propisima, nije provedeno zbog velike količine vlage na terenu.


2. Stanje travnjaka, na kojem je Barcelona trenirala u utorak navečer i pritom nije imala nikakvih pitanja ili prigovora, pomno je pregledano i odobreno od strane sudaca i delegata iz UEFA-e
', stoji u priopćenju talijanskoga kluba.