BORBA ZA LIGU PRVAKA

Jurić: Superiorniji smo u odnosu na konkurente

23.04.2009 u 11:26

Bionic
Reading

U 33. kolu talijanskog nogometnog prvenstva Genoa putuje u Bolognu. Veznjak gostiju Ivan Jurić vjeruje u pobjedu, koja bi njegovoj momčadi osigurala četvrtu poziciju i odvela ih u kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone

Neočekivani domaći poraz od rimskog Lazija doveo je Genou u poziciju da u sljedećem kolu mora ići na pobjedu, ako želi zadržati četvrto mjesto na ljestvici koje love Fiorentina i Roma. Genoa gostuje kod Bologne, a hrvatski reprezentativac Ivan Jurić vjeruje u pozitivan rasplet, koji bi klub ostavio u igri za Ligu prvaka.

'Gradski derbi koji igramo za dva tjedna sa Sampdorijom je važan, ali za mene je bitnije četvrto mjesto u prvenstvu. Samo o tome razmišljamo jer vjerujemo da smo superiorniji od naših konkurenata', rekao je Jurić za Calciomercato te dodao:

'Nemamo što izgubiti. Za nas nije veliki neuspjeh ako ne dohvatimo četvrto mjesto, dok je drugačija situacija s Romom i Fiorentinom.'

Sljedeći izazov za Jurićevu družinu je Bologna, 18. momčad prvenstva.

'Bologna se bori za ostanak. Igrat ćemo protiv sastava s dobrim igračima, koji imaju isti cilj kao i mi – pobjedu', završio je defanzivni veznjak kockastih i Genoee.