BEZ POGOTKA MESSIJA!

Barcelona pobijedila s igračem manje

24.03.2012 u 20:19

Bionic
Reading

Čudo, nakon četiri utakmice zaredom, gol za Barcelonu nije zabio Lionel Messi, no to Barceloni nije niti malo naškodilo. Kao niti činjenica da je momčad Josepa Guardiole morala više od sat vremena igrati s igračem manje

Nogometaši Barcelone još su u jednom kolu Primere obavili svoj posao. U 30. kolu su pobijedili Mallorcu u gostima 2-0 i tako se, barem privremeno, približili Realu na samo tri boda zaostatka. Real je u 20 sati počeo svoju domaću utakmicu protiv Real Sociedada, tijekom koje će opet imati priliku vratiti prednost na osjetnijih - šest bodova.

Čudo, nakon četiri utakmice zaredom, gol za Barcelonu nije zabio Lionel Messi, no to Barceloni nije niti malo naškodilo. Kao niti činjenica da je momčad Josepa Guardiole morala više od sat vremena igrati s igračem manje. Naime, u 57. minuti je Thiago Alcantara igrao nepotrebno rukom i tako zaradio drugi žuti karton.

No, već tada je Barcelona imala vodstvo od 1-0 i za taj pogodak je itekako zaslužan Messi. On je izveo slobodan udarac s desne strane. Lopta je dugo letjela prema suprotnoj vratnici i činilo se da ju nije niti dirao Alexis Sanchez, makar je njemu pripisan pogodak.

Mallorca je, od trenutka kada je dobila igrača više u polju, čak i prijetila, ali ju je pogodak Piquea u 79. dotukao.

Za Barcelonu je ovo deveta pobjeda zaredom u svim natjecanjima.