NOGOMETNI KOSTOLOMCI

Važno je samo razbiti Ronalda

22.04.2009 u 15:34

Bionic
Reading

Neki fan Cristiana Ronalda na You Tube je postavio trominutni video s najprljavijim startovima na mladu nogometnu zvijezdu. Realno, barem polovina je za zatvor, a ne crveni karton, i pravo je čudo što Portugalac zbog brutalnih startova ne izbiva puno češće s travnjaka

Zaustaviti pod svaku cijenu, to je očito moto mnogih nogometaša koji imaju tešku zadaću čuvati Cristiana Ronalda. Voljeli mladog Portugalca ili ne, sviđala vam se njegova nerijetka bahatost ili ne, no priznat ćete da su neki od startova toliko brutalni da je pravo čudo što nisu sankcionirani - zatvorom.

Trominutni video postavljen na You Tube, zapravo kompilacija prljavih startova na Cristiana Ronalda, mahom u engleskom prvenstvu, na neki način se može shvatiti i kao apel da se razni nogometni mesari i kostolomci zauvijek maknu s nogometnih travnjaka. Uostalom, i naš Eduardo stradao je zbog jednog takvog luđaka u kopačkama, a s obzirom na startove koji se mogu vidjeti na videu, sasvim je jasno da je gotovo pitanje vremena kada će i Cristiano Ronaldo biti odvezen u bolnicu s polomljenim kostima.