KRAJ SAPUNICE

Mourinho odlučio o svojoj budućnosti

10.03.2012 u 12:19

Bionic
Reading

Trener nogometaša madridskog Reala, Portugalac Jose Mourinho, unatoč medijskim špekulacijama o povratku u Premiership najavio je potpis na novi ugovor s Realom gdje želi stvarati povijest

Čini se da neće biti ništa od povratka kontroverznog Portugalca u Premiership odnosno na klupu Chelseaja, o čemu su navelike pisali britanski mediji posljednjih dana.

'Potpisati ću novi ugovor s Realom jer želim postati dio povijesti jednog od najvećih klubova na svijetu. Imam zajednički projekt s ljudima u Realu kojeg želim iznijeti do kraja. Biti dio ovog kluba je nešto fantastično i nezaboravno. Real je jedan od najvećih ako ne i najveći na svijetu, osjećam da mi ovdje vjeruju svi, od uprave do navijača, i zato se na Santiago Bernabeu osjećam odlično. Moja je budućnost vezana za Real s kojim želim osvojiti još mnogo trofeja,' poručio je Mourinho, a prenosi engleski Daily Mail.

Real je trenutno s 10 bodova viška ispred Barcelone vodeća momčad Primere, a ukoliko osvoje naslov, što je vrlo izgledno, Mourinho bi postao prvi trener u povijesti s naslovom prvaka u četiri velike europske lige (Engleska, Italija, Portugal, Španjolska)...

Mourinhove najave novog ugovora dolaze na dan kada će po 100. puta s klupe povesti Real i to na gostovanju kod Betisa, a Portugalac je do sada ostvario 76 pobjeda iz 99 utakmica.

Kao najavu ovakvog raspleta priče mediji su u petak prenijeli i izjave sportskog direktora 'kraljevskog kluba' Zinedinea Zidanea.
'Najbolje za sve je da Mourinho ostane još barem novih 100 utakmica na klupi Reala. Sezona je na najboljem putu da postane šampionska, a nakon toga ćemo sve nastaviti u pravom smjeru,' znakovito je poručio veliki Francuz.