tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+15
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+17
Dubrovnik
+15

SVE VIŠE KANDIDATA

Na Chelseajevom 'nišanu' njemački izbornik Löw

Prema pisanju Daily Maila, novi kandidat za klupu Chelseaja je njemački izbornik Joachim Löw

Datum objave:
6.3.2012 12:04

Zadnja izmjena:
6.3.2012 13:51

Gazda Chelseaja Roman Abramovič očito nema mira te se već bacio u intenzivnu potragu za novim trenerom. Također, izvjesno je i da ne vjeruje Robertu di Matteu, čovjeku kojem je povjerio klupu nakon Villas-Boasove smjene.

Prema napisima Daily Maila, Rus se u Genovi sastao s njemačkim izbornikom Joachimom Löwom, no u londonskom klubu demantiraju ikakve kontakte.

No izvjesno je da će se svakog dana pojaviti nove verzije, možda i novi kandidati, ali jedno je sigurno - Abramovič želi najbolje, samim time i najskuplje trenere koji bi trebali vratiti trofeje na Stamford Bridge, a potencijalni su kandidati Jose Mourinho, Rafa Benitez i Joachim Löw.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr