OZLJEDA NIJE TEŠKA

Kranjčar će biti spreman za Ukrajinu

20.04.2009 u 18:38

Bionic
Reading

Ozljeda lijevog gležnja veznjaka hrvatske nogometne reprezentacije i engleskog prvoligaša Portsmoutha Nike Kranjčara, koju je zadobio tijekom subotnjeg prvenstvenog dvoboja protiv Bolton Wanderersa, nije teže prirode, te bi Kranjčar mogao ponovno zaigrati i prije završetka sezone, optimistične su prognoze nakon što se na rendgenskoj snimci ne vide nikakva ozbiljnija oštećenja

'Prilično je jasno da se radi samo o lakšem oštećenju tkiva i da oporavak neće dugo trajati', rekao je šef liječničke službe u Portsmouthu Nigel Sellars.

Kranjčar će za svaki slučaj kasnije ovoga tjedna obaviti još jedno snimanje ozljeđenog gležnja.

Radi se o mentalno vrlo jakoj i pozitivnoj osobi koja puno znači našoj momčadi i njegov povratak bio bi nam veliki podstrek u borbi za ostanak. Već sada gležanj izgleda puno bolje i nadamo se da će vrlo brzo biti spreman za igru', kazao je manager Portsmoutha Paul Hart. Samim time, Niko Kranjčar spreman bi trebao dočekati i jednu od najvažnijih utakmica ovih kvalifikacija, lipanjsku protiv Ukrajine u Zagrebu.

Kranjčar je zbog loma gležnja u kolovozu prošle godine pauzirao dva mjeseca, a tijekom siječnja imao je problema i s bolovima u preponama.