ŽIVOT JE LIJEP U DUBAIJU

Maradona želi 'pustiti korijenje' u Al Waslu

05.03.2012 u 18:44

Bionic
Reading

Diego Maradona bio je velik nogometaš, ali kao trener i nije se baš istakao. No, zahvaljujući imenu kojeg je stekao kao igrač danas zarađuje milijune u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Tamo mu je toliko dobro da želi ostati što dulje. No, ako dođe poziv Boce Juniorsa, ljepotu Emirata će isti tren zaboraviti

Po mnogima najbolji nogometaš svih vremena, Diego Armando Maradona, izjavio je da želi postati Arsene Wenger kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata - Al Wasla.

Osvajač Svjetskog prvenstva iz 1986. godine u Meksiku ponovio je već pregršt puta ove sezone da nije preuzeo Al-Wasl iz financijskih razloga, već da od kluba želi stvoriti 'trajno nasljeđe' u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

'Volio bih kada bi mi ugovor u Al-Waslu bio produljen. Bilo bi mi drago kada bi postao neka vrsta Arsenea Wengera ovdje', rekao je Maradona

Iako više ne gleda Argentinu jer ga 'boli srce', Maradona itekako prati zbivanja u svom bivšem klubu, Boca Juniorsima, u koji bi se vratio i pješke da ga pozovu.

'Volim Bocu. Ako me pozovu, u najvećem očaju i pješice bih se vratio. Međutim, Boca ima jako dobrog trenera i ja im nikako ne trebam', smatra Argentinac govoreći o Juliju Cesaru Falcioniju.

Maradona je u dva navrata u svojoj bogatoj karijeri nastupao za višestrukog prvaka Argentine.