MORA NA POSUDBU

Lukaku propada u Chelseaju: Ovo nema smisla

02.03.2012 u 10:40

Bionic
Reading

U nogometnom klubu Chelsea vlada pomalo ruševna situacija. O nekima se priča da će uskoro otići, drugi, pak, žarko žele što prije otići, a međusobne svađe i loši rezultati se gomilaju

Na početku sezone, tijekom ljetnih dana, u klub je iz Anderlechta doveden talentirani 18-godišnji belgijski reprezentativac Romel Lukaku. Chelsea ga je tada platio 17 milijuna engleskih funti.

No Lukaku je tijekom sezone ostao daleko od izborene prave minutaže u prvoj momčadi, makar mnogi napadači u Chelseaju, koji su nominalno ispred njega, imaju vrlo lošu sezonu iza sebe. Lukaku je ukupno skupio tek deset nastupa ove sezone.

'Ovakva karijera nema smisla. Želim negdje otići na posudbu. Želio bih igrati, jer za mladog nogometaša je ovakva situacija smrt', iskreno je rekao Lukaku i nastavio:

'Navodno bih opet mogao u Anderlecht. Nemam ništa protiv, naprotiv. Želim bilo gdje, samo da igram. Nemojte me krivo shvatiti, nisam ljut na trenera, s njim sam u dobrim odnosima. Ali boli me kada svaku utakmicu gledam s klupe ili s tribina', kazao je igrač koji je prvi puta zablistao na Maksimiru u pobjedi Anderlechta nad Dinamom 2009. godine.

Lukaku je u Chelsea dolazio s golemim oduševljenjem, ali tamo nije zabio nijedan gol