UTABANA RUTA

Zove Inter: Villas Boas nastavlja Mourinhovom stazom

29.02.2012 u 14:52

Bionic
Reading

Prema Gazzetti dello Sport, predsjednik nogometnog kluba Inter, Massimo Moratti, unatoč podršci Claudiju Ranieriju iskazanoj u utorak, već razmišlja o trenerima za narednu sezonu

Menadžer engleskog Chesleaja Andre Villas-Boas prvo je ime na listi Morattijevih trenerskih želja, a premda je pružio podršku Ranieriju nakon serije od pet poraza u svim natjecanjima, izgledno je da će na ljeto doći do promjena na klupi Intera.

Predsjednik 'nerazzurra' i lani je pokušao angažirati portugalskog stručnjaka, no Villas-Boas se odlučio za Chelsea gdje mu baš ne cvjetaju ruže.

Prema Gazzetti, uz Portugalca, kandidati za trenera Intera u narednoj sezoni su francuski izbornik Laurent Blanc te treneri Napolija i Udinesea - Walter Mazzari i Francesco Guidolin.

Prihvati li nastavit će rutom kojom je, iako puno suverenije, gazio njegov slavni prethodnik Jose Mourinho. I on je nakon Porta otišao u Chelsea, pa u Inter. Ipak, ne vrati li se AVB ekspresno na staze uspjeha, izgubit će korak. Naime, nakon Intera Mourinho je otišao u Real.