SADA ŽELE TRI NASLOVA

Samo jedan razgovor razbuktao strasti u Bayernu

27.02.2012 u 22:25

Bionic
Reading

Trener Bayerna Juup Heynckes u susretu s Baselom izvadio je francuskog nogometaša Francka Riberyja, a ovaj se potom odbio rukovati. Stvari su izglađene razgovorom uoči Schalkea

Nakon što je Ribery povučen s terena u zadnjih dvadesetak minuta ogleda s Baselom u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka koju je 'njemački div' izgubio s 1:0, pojavile su se visoke tenzije između njega i trenera, a sve se dodatno potenciralo u medijima zbog loše proljetne forme Bayerna.

Uslijedio je bundesligaški derbi protiv Schalkea, a sjajnu utakmicu odigrao je upravo francuski veznjak koji je s dva pogotka donio slavlje Bayernu.

'Prije utakmice imao sam vrlo kvalitetan razgovor s Riberyjem. Bilo je to neophodno, a čini se da je donijelo i pozitivan rezultat',  smatra Heynckes, a trenera je podržao i francuski reprezentativac.

'Imali smo plodan razgovor u hotelu. Bilo je dosta negativne energije oko momčadi u zadnje vrijeme. Pošto igram puno utakmica svih 90 minuta normalno je da me trener koji puta ranije izvadi iz igre. Važno je samo da nastavimo dobru komunikaciju',  poručio je Ribery.

Ponesen velikom pobjedom nad jednim od konkurenata za naslov njemačkog prvaka euforične izjave odašilje i klupski predsjednik Uli Hoeneß

'Igramo odličan nogomet, a unatoč porazu kod Basela stvorili smo i tom prilikom puno šansi za pogodak. Imamo aktivan rezultat i Bayern ide na trostruku krunu. Želimo Bundesligu, Njemački kup i Ligu prvaka', optimističan je predsjednik minhenskog kluba.