ZABIJALI PETRIĆ I ŠIMUNIĆ

Modrić i Srna najbolji igrači utakmica

19.04.2009 u 20:00

Bionic
Reading

Iako je u subotu teško ozlijeđen Niko Kranjčar, a Stipe Pletikosa nije branio za svoj Spartak, izbornik Bilić ipak ima razloga za zadovoljstvo. Naime, Luka Modrić i Darijo Srna dobili su najbolje ocjene na utakmicama Tottenhama, odnosno Šahtara. Pridodamo li i golove Petrića te Šimunića, jasno je da u reprezentaciji nije sve baš tako crno

Iako se pred utakmicu s Ukrajinom s velikom pažnjom prate nastupi naših reprezentativaca te se strahuje zbog ozljeda (Kranjčar) ili forme (Rakitić, Pletikosa, Klasnić) nekih igrača, izbornik Bilić ne bi trebao previše brinuti. Naime, više je onih koji svojim igranjem oduševljavaju. Recimo, Luka Modrić i Darijo Srna najbolje su ocijenjeni igrači nedjeljnih utakmica svojih klubova. Modrić je bio asistent Bentu, nakon čega je Tottenham postigao jedini gol na utakmici. Istim uspjehom može se pohvaliti i Darijo Srna, koji je sudjelovao u pobjedi protiv Metalurga.

Ovog vikenda za svoje su momčadi zabijali i Mladen Petrić (oba gola protiv Hannovera), Josip Šimunić te Jerko Leko. A tijekom tjedna odlični su bili i Ognjen Vukojević i Ivica Olić.