NA METI VELIKANA

Legende protiv Sneijdera: Ponaša se kao primadona

22.02.2012 u 16:39

Bionic
Reading

Nogometne legende poput Marca van Bastena, te Sandra Mazzole napale su nizozemskog reprezentativca i člana Intera Wesleyja Sneijdera optuživši ga za nezalaganje na terenu te da previše razmišlja o skorašnjem Euru

Marco Van Basten prozvao je sunarodnjaka Wesleya Sneijdera za nezalaganje u dresu Intera jer je prema njegovim riječima odustao od velikih klupskih očekivanja i misli samo na Euro.

Nizozemski veznjak, koji je ove sezone što zbog ozljeda, što zbog slabije forme ili nekog trećeg razloga, ostao dosta toga dužan navijačima Intera, odgovorio je poznatom sunarodnjaku.

'Još uvijek ne razmišljam o Euru i maksimalno sam motiviran na utakmicu Intera protiv Marseillea. Živim za taj susret', napisao je Sneijder na svom Twitter profilu.

A Van Basten je, mora se priznati, dosta oštro govorio o ponajboljem igraču nizozemske reprezentacije koja je igrala finale zadnjeg svjetskog prvenstva.

'On je definitivno jedan od najboljih veznjaka na svijetu, ali njegov problem je mentalitet. Postao je svjestan da ne može osvojiti prvenstvo pa se već sada okrenuo euru s reprezentacijom. Dok je Mourinho bio u Interu imao je dobru motivaciju, a sada je u Interu pomalo kaotična situacija pa se i on u to uklopio. Sneijder bi se morao ponašati puno profesionalnije', izjavio je Van Basten za Sky Sport Italiju, a kritikama se priključio i legendarni igrač Inter Sandro Mazzola.

'Sneijder bi se trebao prestati ponašati kao primadona i početi igrati kao u Mourinhovo vrijeme', jasan je Mazzola

Sneijder u najboljim danima