MENADŽERSKA POSLA

Ćiro: Ma kakva Slovačka, vraćam se u Iran

22.02.2012 u 12:54

Bionic
Reading

Proslavljeni hrvatski nogometni stručnjak i predsjednički kandidat Miroslav Ćiro Blažević još je uvijek vrlo aktivan. Iako ga mnogi žele 'umiroviti', Ćiro se ne dâ te se vraća u Iran

Iako se na ružan način razišao sa svojim poslodavcem u iranskom klubu Mes Kermanu, dio medija prenio je vijest kako će bivši izbornik Hrvatske, Švicarske, Irana, Bosne i Hercegovine te Kine (istina, samo olimpijske selekcije), Miroslav Ćiro Blažević, preuzeti Slovačku. Međutim, Ćiro je tu priču brzo opovrgnuo.

'Ma kakvi, ni govora. To su samo menadžerske špekulacije. Mene nitko ništa nije pitao, s nikim o tome nisam razgovarao i o preuzimanju Slovačke ne znam ništa', za tportal.hr je rekao Ćiro.

Dodao je da je trenutno u Zagrebu, ali i da kreće na put prema Švicarskoj. Kako je nedavno u Švicarskoj bio na liječenju, uplašili smo se da opet nešto nije u redu, jer preko telefona je djelovao umorno, zapuhano.

'Hvala Bogu, sve je dobro, U pokretu sam, pa zvučim tako.'

A kamo ćete nakon Švicarske?

'Vraćam se u Iran. Ima posla dolje.'

Morate utjerati dug koji su vam dužni u Mes Kermanu?

'Ne vraćam se zbog toga, u Iranu imam posao i to je jedini razlog zašto se vraćam.'

Pratite li zbivanja oko hrvatskih prvoligaša?

'Apsolutno. I to je grozno što se događa. Nadam se ipak da će se sve to popraviti i da će nogomet opet biti radost i praznik', zaključio je Ćiro Blažević.